Logo

Logo
Nieuwe Geuren

woensdag 13 oktober 2010

Hugo Boss Orange Man

Hugo Boss Orange Man is het antwoord op het succesvolle parfum Hugo Boss Orange Woman. Orange Man heeft heerlijke geurnoten zoals frisse appel in de frisse top, vanille en wierook in het rijke en mannelijke hart en Bubinga hout in de warme en authentieke basis. Het flacon is ontworpen als stoere broer van Boss Orange Woman. Er zijn strakke, mannelijke lijnen gebruikt. Deze worden aangevuld met een robuust metalen omhulsel. Hugo Boss Orange Man kan met de volgende woorden worden omschreven; Geluk, vrije geest, optimisme en passie. Laat zien wie je bent!

Orlando Bloom is het gezicht van de geur. De ster van Pirates of the Caribbean, Lord of the Rings en Troy. Bloom werd onlangs verkozen tot een van de 10 meest sexy mannen ter wereld. Daarnaast is hij ambassadeur van Unicef Goodwill.

Hugo Boss Orange Man zal naar verwachting in februari 2011 worden gelanceerd. De complete lijn van deze nieuwe geur zal bestaan uit Eau de toilette's (40, 60 en 100ml), After Shave's (60 en 100ml), Showergel(150ml), After Shave balm (75ml), Deo stick (75ml) en Deo Spray (150ml).  

Bron: ParfumWebshop.nl

1 opmerking:

  1. Leuk nieuws. Ik ben zelf groot fan van Hugo Boss Orange Woman. Als Orange Man ook zo lekker is ga ik hem zeker aan mijn vriendje cadeau doen.

    BeantwoordenVerwijderen