Logo

Logo
Nieuwe Geuren

dinsdag 5 oktober 2010

Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Paowder

Een keer in de maand proberen wij u ook op de hoogte te houden van andere nieuwe beauty producten dan geuren. Dit keer Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Paowder.  Een Clinique product die zichtbare roodheid op een zachte manier neutraliseert.

De Clinique Redness Solutions lijn heeft wereldwijd haar succes al bewezen in de behandeling van zichtbare gezichtsroodheid. Nu hebben de Clinique experts een totaal nieuwe categorie kunnen ontwikkelen in de behandeling van roodheid, door hun kennis op het gebied van huidverzorging te gebruiken voor het creƫren van make-up. Het resultaat is een compact poeder dat verzorgt. De formule waarop octrooi is aangevraagd, is ideaal voor de huid die last heeft van voortdurende en reactieve roodheid. Deze unieke mineralen verzorging, houdt de huid in toom en helpt zichtbare roodheid te verminderen.
  • Op Allergie Getest. 100% Parfumvrij. 
  • Vetvrij. Veroorzaakt geen puistjes. Talkvrij.
  • Door Oogartsen Getest. Door Dermatologen Getest.
Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder van Clinique zal vanaf oktober 2010 onder andere online verkrijgbaar zijn bij ParfumWebshop.nl.

Bron: Clinique Persbericht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten